Olemme juhannuksena kiinni 21-23.6

BOSGÅRDIN KARTANON OHJELMAPALVELUT RYHMILLE JA YKSITTÄISVIERAILLE

Bosgård tarjoaa vierailleen paitsi ateriaelämyksiä, kokous- ja juhlatiloja myös tilakierroksia, grillaus- ja muita ruokakursseja sekä inspiroivia ½-päiväohjelmia, joita voi yhdistellä pidemmiksikin kokonaisuuksiksi.

Ryhmäkoot 1-160 henkeä: jokaiselle ryhmäkoolle löytyy ohjelmaa ja ruokailumahdollisuus.

Kierros elävällä luomumaatilalla on elämys! Eri retkivaihtoehdoissa tutustutaan Bosgårdin karjaan, viljelyksiin, metsiin, luomutilan arkeen sekä tilan historiallisiin rakennuksiin ja nähtävyyksiin, joista vanhimmat ovat 1300-luvulta.

Hinnat sisältävät kaikki verot. Ohjelmissa ei ole lapsialennuksia ellei tästä mainita erikseen. Ruokailuryhmien koko kesäajalla 20.5 – 15.9 enintään 160 henkeä, muina vuodenaikoina enintään 80. Aterioiden hinnat 19€-69€/henk. valinnoista riippuen

Ulkoilmaohjelmamme toteutetaan lähtökohtaisesti säässä kuin säässä. Ääritapauksissa ohjelmaa muunnellaan sään mukaan, mutta sitä ei peruta. Opastamme suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Ohjelmamme eivät pääsääntöisesti sovellu pienille lapsille, n. 8-vuotiaille tai nuoremmille. Vauvat pitää ulkona pystyä kantamaan reppuselässä.

Tarvittaessa tarjoamme myös majoituksesta, yhteiskuljetuksista, saunasta, liikuntapalveluista sekä elävästä musiikista juhliisi. Lisätietoja bosgard@bosgard.com tai p. 0400 513 410.

Huom! Tarjoamme matkatoimistoille -10% alennuksen yli 15 hengen ryhmämatkahinnoista. Jos varataan kerralla 5 kpl yli 15 hengen ryhmää tai enemmän, tarjoamme vielä -10%:n lisäalennuksen. Peruutus ja maksuehtomme ovat täällä: https://bosgard.com/pages/conditions-of-sale

Suoriudumme useammasta ohjelmakokonaisuudesta samanaikaisesti. Jos ryhmäsi on suurempi kuin ohjelman maksimihenkilömäärä, harkitse kahden yhtäaikaisen eri ohjelman varaamista. Tai viivy päiväksi, jolloin ryhmä jaetaan kahtia ja kokee molemmat ohjelmat puolessavälissä vaihtaen.

Lisätietoja ja varaukset: bosgard@bosgard.com, tai p. 0400 513 410.