Bosgårdin ohjelmapalvelut

Valitse seuraavista kokouspäivän vapaa-ajanviettotavoista, tai yhdistele niitä koko päivän kestäväksi virkistyspäivän ohjelmaksi!

Kaikki varaukset: bosgard@bosgard.com tai soita 0400 29 77 80.

Bosgård tarjoaa vierailleen paitsi ateriaelämyksiä, kokous- ja juhlatiloja myös tilakierroksia, grillaus- ja muita ruokakursseja sekä inspiroivia ½-päiväohjelmia, joita voi yhdistellä pidemmiksikin kokonaisuuksiksi. 

Kierros elävällä luomumaatilalla on elämys! Eri retkivaihtoehdoissa tutustutaan Bosgårdin karjaan, viljelyksiin, metsiin, luomutilan arkeen sekä tilan historiallisiin rakennuksiin ja nähtävyyksiin, joista vanhimmat ovat 1300-luvulta.

Tarjoamme suuremmille ryhmille myös pelkkiä aterioita. Ruokailuryhmien koko kesäajalla 20.5 – 15.9 enintään 180 henkeä, muina vuodenaikoina enintään 80. 

Ulkoilmaohjelmamme toteutetaan lähtökohtaisesti säässä kuin säässä. Ääritapauksissa ohjelmaa muunnellaan sään mukaan, mutta sitä ei peruta. Opastamme suomeksi tai ruotsiksi. Ohjelmamme eivät pääsääntöisesti sovellu pienille lapsille, n. 8-vuotiaille tai nuoremmille. Vauvat pitää pystyä kantamaan reppuselässä.

Halutessasi teemme tarjouksen myös majoituksesta, yhteiskuljetuksista, saunasta, liikuntapalveluista sekä elävästä musiikista juhliisi. Lisätietoja bosgard@bosgard.com tai p. 0400 513 410.

Huom! Tarjoamme matkatoimistoille -10% alennuksen ryhmämatkahinnoista. Jos varataan kerralla 5 ryhmää tai enemmän, tarjoamme vielä -10%:n lisäalennuksen. Peruutus ja maksuehtomme löytyvät täältä

Suoriudumme useammasta ohjelmakokonaisuudesta samanaikaisesti. Jos ryhmäsi on suurempi kuin ohjelman maksimihenkilömäärä, harkitse kahden yhtäaikaisen eri ohjelman varaamista. Tai viivy päiväksi, jolloin ryhmä jaetaan kahtia ja kokee molemmat ohjelmat puolessavälissä vaihtaen.

Lisätietoja ja varaukset: bosgard@bosgard.com, tai p. 0400 513 410.

Hinnat sisältävät kaikki verot. Ohjelmissa ei ole lapsialennuksia ellei tästä mainita erikseen.