Kesäkonsertit heinävintillä keskiviikkoisin. Lisätiedot täältä

Moderni maalaiselämys

Kartanomiljöö ja kartanon ympäristö

Bosgårdin kartanoympäristössä pääset suomalaisiin perinnemaisemiin luonnon keskelle ja pois kaupungin kiireestä. Voit tutustua toimintaamme opastetuilla tilakierroksilla, nauttia kauniista kartanomiljööstä ja piipahtaa virkistäytymässä luonto-ja kulttuuripoluilla.

Maukkaiden ruokaelämysten äärelle pääset vuoden ympäri päärakennuksessa toimivassa tilausravintolassa sekä tilakaupassamme. Meillä on myös grilli kuumana ja tilakauppa avoinna, josta löytyy tuoreita lihaherkkuja mukaan ja kotiin vieväksi. Katso aukioloajat sivun alalaidasta. 

Vaikka meillä on pitkä historia ja pitkät perinteet, olemme nykyaikainen, moderni ja eteenpäin suuntaava tila. Kirjoita tarinaa kanssamme ja tule käymään tunniksi pariksi tai vaikka koko päiväksi! 

Luonto- ja kulttuuripolut

Bosgårdin kartanoa ympäröivät luonto- ja kulttuuripolut tarjoavat mahdollisuuden tutustua tilamme arkeen ja ympäristöön. Polut esittelevät karjanhoitoa, perinnemaisemien luontoa, luomutilan ravinteiden kierrätystä, avohakkuutonta metsänhoitoa sekä paljon muuta.

Polut lähtevät tilakaupalta. Henkilökunnalta voi kysyä lisätietoa poluista. Koska Bosgård on myös koti, niin toivoisimme että luontopoluilla vierailtaisiin ensisijaisesti tilakaupan aukiolojen mukaan.  

Polkujen pituudet ovat 400 m, 1,5 km ja 4 km

Luettelo Bosgårdissa nähdyistä lintulajeista - milloin ja mistä löydät eri lajit

Polut on suunniteltu yhteistyössä Porvoon Seudun Lintuyhdistys sekä Itä-Uudenmaan luonnonsuojelu- ja ympäristöyhdistys ry:n kanssa.

 Ei talviylläpitoa.