Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1

Moderni maalaiselämys

Kartanomiljöö ja kartanon ympäristö

Bosgårdin kartanoympäristössä pääset suomalaisiin perinnemaisemiin luonnon keskelle ja pois kaupungin kiireestä. Voit tutustua toimintaamme opastetuilla tilakierroksilla, nauttia kauniista kartanomiljööstä tilalla vapaasti kuljeskellen tai piipahtaa virkistäytymässä luonto-ja kulttuuripoluilla.

Maukkaiden ruokaelämysten äärelle pääset päärakennuksessa toimivassa tilausravintolassa sekä tilakaupassamme. Kesäisin meillä on grilli kuumana ja kahvila avoinna, josta löytyy tuoreita lihaherkkuja mukaan ja kotiin vieväksi. Katso aukioloajat sivun alalaidasta. 

Vaikka meillä on pitkä historia ja pitkät perinteet, olemme nykyaikainen, moderni ja eteenpäin suuntaava tila. Kirjoita tarinaa kanssamme ja tule käymään tunniksi pariksi tai vaikka koko päiväksi! 

Luonto ja kulttuuripolut

Bosgårdin tilaa ympäröivät luonto- ja kulttuuripolut tarjoavat mahdollisuuden tutustua meidän tilan arkeen ja ympäristöön. Polut esittelevät karjanhoitoa, perinnemaisemien luontoa, luomutilan ravinteiden kierrätystä, avohakkuutonta metsänhoitoa sekä paljon muuta.

Polut lähtevät tilakaupalta. Ne ovat ilmaisia ja auki ympäri vuoden. Tilakaupalta saat esitteen kävelylle mukaan suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Kaupan ollessa kiinni löydät esitteet ulkopuolella olevasta postilaatikosta. 

Kaikki luonto- ja kulttuuripolut kulkevat navetan kautta. Sinisellä ja punaisella polulla tutustuu myös luonnonlaitumiin. Polkujen pituudet ovat 400 m, 1,5 km ja 4 km. Matkan varrella lyöytyy kaksi piknik-pöytää ja tilakaupasta saat mukaan kaikki piknik-tarvikkeet luontopolkukierroksellesi!

Polut on suunniteltu yhteistyössä Porvoon Seudun Lintuyhdistys ry:n kanssa.