Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1

Ajankohtaista Bosgårdissa RSS

  Bosgårdin navetassa syntyi tänään(28.4) kevään sadas vasikka! Hyvin sujuneen poikimakauden ja lähestyvän vapun kunniaksi julistetaan nimikilpailu.    Nimen tulisi alkaa M-kirjaimella. Tämän pikkuisen lehmävasikan emo on nimeltään Dietorell ja isäsonnin nimi on Faija.  Osallistua saa vaikka kuinka monella ehdotuksella, raatimme valitsee osuvimman, ja voittajanimen esittäjä saa itselleen 20 euron Bosgård lahjakortin.  Valinta ja juhlallinen nimeämisseremonia suoritetaan vappuhulinoiden jälkeen 3.5.

Lue lisää

Tervetuloa lounaalle uusittuun Hakaniemen hallin Bistroon. Nyt hallissa toimii myymälämme ja noutopisteen lisäksi lounasravintola josta saat joka arkipäivä herkulliset ja laadukkaat lounaat. Näet viikottaisen lounaslistan aina täältä.  Muista myös että voit nyt lounaan yhteydessä kätevästi noutaa netistä tilaamasi tuotteet. 

Lue lisää

Tervetuloa Bosgårdin jouluruokamyyjäisiin ma 19.12. - to 22.12. klo 10-18, sekä 23.12. klo 10-13. Säästä itseäsi jouluna ja osta pöytään Bosgårdin maukkaita joululaatikoita sekä muita herkkuja! Myynnissä myös kattava valikoima muiden lähituottajien tuotteita. Nälkäisille olemme kattaneet joulupöydän tunnelmalliseen päärakennukseen ke 21.12. - to 22.12. klo 10:30-16:00 Lapsille ohjelmassa poniratsastusta torstaina kello 13:00-16:00. Myymme myös lahjakortteja sekä lahjapakkauksia. Peter Stjernberg myy joulukuusia Bosgårdissa la-su 21.-22.12. 10:00-18:00 Etukäteen varattavat tuotteet löydät täältä. Myymme jouluruokamyyjäisissä myös muita tuotteita kuten kylmäsavustettu lohi, graavattu lohi, graavattu siika, savustettu karitsanpaisti, joululeipiä, suolapaisti(kinkun tilalle), ilmakuivattua luomupaistia, hilloja, glögiä, erilaisia leipiä sekä runsaasti muita lähiherkkuja.   Tervetuloa jouluruokaostoksille

Lue lisää

Eilisillan karkulaiset tällä kertaa oikealla puolella aitaa... Muut lehmät jättivät ne kostoksi aamun lastenvahtinakkiin. Vasemmalla agitaattori Jökul, keskellä myötäilijä Juno ja oikealla seikkailija (Je vous) Aime.

Lue lisää

Talvea ja Joulua odotellessa pidämme tilakauppaa auki perjantaisin klo 13-18 tästä viikosta eteenpäin.  Hakaniemen myyntipiste auki normaalisti eli: Ma - To klo 10-18; Pe klo 8-18, La klo 8-16. Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää

NOSE TO TAIL -tilaisuus La 17.9 on peruttu! Suunniteltu ruokailu- ja reseptidemotilaisuus on valitettavasti jouduttu tältä syksyltä perumaan vähäisen kysynnän vuoksi. Bosgårdin lihakauppa on kuitenkin normaalisti auki lauantaina 17.9, kahvilassa pikkusuolaista ja -makeaa sekä lounas-buffet. Lehmät ovat vielä laitumella ja kahvila auki Pe klo 13-17 ja La 10-16 lounas-buffet'llä.

Lue lisää

Bosgårdin tilakauppa siirtyi syysaukioloaikoihin. Grilli aukeaa taas ensi kesänä. Olemme auki tästä eteenpäin perjantaisin klo 13-17 ja lauantaisin klo 10-16. Olemme tarvitttaessa tilauksesta auki eli rohkeasti vain soittoa etukäteen meille. Hakaniemen kauppahallin myyntipisteen aukioloajat normaalisti. Tervetuloa!

Lue lisää

Aukiolot -

Bosgårdin BBQ-ravintola ja lihakauppa ovat auki kesäkaudella 29.6 – 7.8 keskiviikosta sunnuntaihin klo 10-17. Luontopoluistamme voit nauttia päivittäin auringonnoususta -laskuun. Bosgårdissa luonto ja ihminen lyövät kättä ystävinä: ravintolassamme pääset esimerkiksi seuraamaan mehiläisiä hunajantekopuuhissaan lasisessa ikkunapesässä. Riukuaitauksellamme lampaat puolestaan odottavat kauraasi, ja Pikkupernajanlahden luonnonsuojelualueella Bosgårdin karja tekee suojelutyötään laiduntaen arvokkaita perinnemaisemia. Grillistämme ja lihakaupastamme saat Bosgårdin arvostettua luomu-laidunlihaa ja lihajalosteita: maukas, ympäristö- ja eläinystävällisesti tuotettu suomalainen huipputuote.

Lue lisää

Ensi viikolla poikkeukselliset aukioloajat tilakaupassa sekä Juhannuksen jälkeen uudet aukioloajat. Juhannuksen alla olemme auki ti-to 21.-23.6.2016 klo 10-17. Juhannuksen olemme kiinni pe-ti 24.-28.6.2016. Avaamme keskiviikkona 29.6 klo 10; siitä eteenpäin olemme auki ke-su klo 10-17 aina koulujen alkuun saakka. Myös grilli avoinna näinä päivinä: tule herkuttelemaan Bosgårdin hampurilaista tai lehtipihviä tai vain viettämään kesäpäivää Bosgård upeassa maalaismiljöössä. Hakaniemen aukioloajat juhannuksen alla ovat seuraavat: Ti - Ke 21-22.6 klo 10-18; To 23.6 klo 8-18. Sekä Hakaniemessä, että Tilakaupassa tarjolla paljon grilliherkkuja Juhannukseksi. Tule hakemaan omasi pois ennen kuin loppuvat kesken

Lue lisää

Parin viime viikon aikana on tapahtunut paljon täällä Bosgårdissa. Kun avasimme laidunkauden, niin muutama vasikka oli vielä syntymättä. Viime viikolla kuitenkin viimeinen vasikka syntyi ja kohta ovat loputkin lehmät laitumella. Lampaatkin saapuivat sopivasti laidunkauden avajaisia ennen ja ovat sopeutuneet hienosti uuteen ympäristöönsä. Lampaaat ovat erityisen kiinnostuneita kaikista vierailijoista, jotka käyvät niihin tutustumassa.  Meillä on myös käynyt vieraita melkein joka päivä tilalla ja olemme siitä erityisen kiitollisia. Toivotamme kaikki muutkin tervetulleiksi käymään ja tutustumaan Bosgårdin luonnolaitumiin ja perinnemaisemiin sekä vastuulliseen lihantuotantoon. 

Lue lisää

Wappukisan voitti Irmeli Haakana. Kiitos kaikille hienoista nimiehdotuksista. Viimeisen sanan ehdotuksista sanoi eläinlääkäri ja hän valitsi 8 nimiehdotuksesta vasikalle nimeksi Lillebror.

Lue lisää

Keksi Bosgårdin kevään 100. vasikalle nimi. Tämä pieni sonnivasikka syntyi eilen illalla. Tänä vuonna nimen tulee alkaa kirjaimella L. Muutoin vapaat kädet nimiehdotuksessa. Valittu nimiehdotus palkitaan Bosgårdin ruoka-annoksella tilalla! Hyvää Vappua kaikille! Muistakaa tilakauppa on huomenna Vappuaattona kiinni. Hakanimen piste palvelee kauppahallin aukioloaikoina.

Lue lisää

Vapun kunniaksi olemme Bosgårdin tilalla kiinni lauantaina 30.4. Toimipisteemme Hakaniemen kauppahallissa palvelee kuitenkin normaalisti. Toivotamme kaikille erittäin aurinkoista vappua ja näemme jälleen ensi kuun puolella! Vapputerveisin, Bosgårdin väki ja eläimet.

Lue lisää

Bosgårdin Husholmenilla oli linna jo 1300-luvulla samoin aikoihin, kun Porvoon kaupunkia vasta perustettiin! Avaamme yleisölle linnan historiasta kertovan ulkoilmanäyttelyn lauantaina 23.4: tervetuloa ilmaiselle opastetulle tilakierrokselle. Kierros lähtee klo 11 Bosgårdin kesäravintolan edestä. Kesäravintola ja lihakauppa ovat auki lauantaina klo 10-16.YLE:n ruotsinkielinen toimitus uutisoi tällä viikolla Husholmenin uudesta näyttelystä laajalla artikkelilla

Lue lisää

Bosgårdin uudet verkkosivut Saimme uudet verkkosivut ulos juuri. Tulemme tuomaan lisää sisältöjä näille sivuille, kuten reseptejä, uutisia, tapahtumia jne. Toivomme myös, että käyttäjät antaisivat palautetta uusista sivuista. Voit antaa palautetta ota yhteyttä sivun kautta.

Lue lisää

Bosgårdin tilakauppa on avoinna kevätkauden perjantaisin klo 13-18 ja lauantaisin klo 10-16. Tervetuloa nauttimaan työviikon päätteeksi herkullinen ateria Bosgårdin kartanomiljööseen.

Lue lisää

Aukiolot, Bosgård -

Tervetuloa käymään taas keväällä!

Lue lisää