Kesäkonsertit heinävintillä keskiviikkoisin. Lisätiedot täältä

Bosgårdin tilaisuudet

Tilaisuudet

 ”Parasta on kaunis ympäristö, rauhallinen ilmapiiri ja virkistävä päivä oman hyvinvoinnin parissa, kivassa yhteishengessä!” - Asiakaspalaute

Tarjoa vieraillesi tai asiakkaillesi ainutlaatuinen maalaiselämys meillä! Bosgårdin kartanon historiallinen miljöö tarjoaa loistavat puitteet juhlatilaisuuksiin häistä syntymäpäiviin sekä erilaisiin kokous- ja yritystapahtumiin aina 150 henkeen asti.

Tilaisuuksiimme kuuluu catering, jonka rakennetaan Bosgårdin omien tuotteiden ympärille.  Muissa raaka-aineissa suosimme lähituottajien tarjontaa. Käytössä olevia tiloja on kaksi ja molemissa on A-oikeudet. 

Bosgård tarjoaa loistavat tilat eri tilaisuuksille


Kartanon päärakennus

Bosgårdin kartano päärakennus on historiaa huokuva rakennus, joka

  • On ympäri vuoden käytössä
  • Soveltuu 5-70 henkilölle 
  • Sopii erilaisiin tilaisuuksiin kuten yksityiset juhla- tai merkkipäivät, yhtiön virkistyspäiviin, koulutuksiin tai palavereihin ja pikkujouluihin


päärakennus sisältä"Pidimme johtoryhmän kanssa kahden päivän kokouksen ja haimme jotain uutta paikka perinteisten ja jo useasti käytyjen kokouspaikkojen sijaan. Itä-Uudeltamaalta löytyi loistava valinta, Bosgårdin kartano ja luomumaatila. Upea ja rauhallinen paikka keskellä kaunista luontoa, johon oli helppo tulla ja sijainti lähellä pääkaupunkia. Kokouksen aikataulut saimme räätälöityä juuri meidän tarpeisiin sopiviksi ja majoitus järjestyi kivenheiton päässä sijaitsevassa Sannaisten Kartanossa. Miellyttävän ja ainutlaatuisen miljöön lisäksi meihin teki suuren vaikutuksen erinomainen ruoka ja ystävällinen ja osaava henkilökunta. Erityisesti Bosgårdin isäntä piti meistä henkilökohtaisesti erittäin hyvää huolta ja saimme myös hänen opastuksella tutustua tarkemmin tilaan ja sen toimintaan. Palvelu, ruoka, sijainti/miljöö 10+!"

Jonas Idström, Tuoteryhmäjohtaja, Unilever Finland Oy 

Heinävintti 

Pihapiirin isoin rakennus on vanhan navetan heinävintti, joka on valjastettu uudelleen käyttöön suurempia kokous- ja juhlatilaisuuksia varten, kuten häihin. Heinävintille mahtuu noin 150 juhlijaa.

Heinävintti on

  • käytössä kesäisin ja lämpötilan salliessa
  • 10 - 150 henkilölle 
  • sopii niin virallisiin kuin rennompiin juhlatilaisuuksiin
Heinävintti

 "Bosgårdin henkilökunta oli alusta asti uskomattoman joustavaa, ja yhteistyö juhlien järjestämisessä sujuikin vaivattomasti. He huomioivat niin pienet kuin suuretkin toiveemme ja pitivät itse hääjuhlan aikana sekä vieraista, bändistä että meistä hyvää huolta. Siksi pystyimme keskittymään pelkästään juhlasta nauttimiseen ja luottamaan täysin siihen, että kaikki toimii niin kuin pitääkin. Paikkana heinävintti kauniine pihapiireineen ja lehmineen oli täydellinen. Ruoka oli kerrassaan erinomaista, ja erityisen tärkeää meille oli myös se, että se oli valmistettu oman tilan luomuraaka-aineista. Voimmekin lämpimästi suositella Bosgårdia kaikenlaisiin juhliin ja muihin tilaisuuksiin."

- Iita ja Olli Koistinen, Hääpari 2016

 

Hää- ja vastaavien suurtilaisuuksien järjestämisestä lisätietoja voi pyytää lähettämällä meille sähköpostia tai soittamalla vastuuhenkilölle.

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut: bosgard@bosgard.com tai soittamalla

0400 29 7780