Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1

Liity kanta-asiakkaaksi

Bosgårdin kanta-asiakkaana takaamme teille erikoistuotteita ja ruhon parhaita paloja.

Liittymällä kanta-asiakkaaksi Bosgård takaa asiakkaalle vähintään kaksi lihapakettia vuodessa. Useammat paketit ja erilliset jauhelihaerät ovat myös mahdollisia. Keväällä kanta-asiakkaat saavat lihansa ensimmäisten joukossa, samoin ensimmäisten joukossa lomien jälkeen loppukesästä / alkusyksystä. Kanta-asiakkaat päättävät itse sopivan lähetysviikon.

Kanta-asiakkuuden edut

- Ilmainen kotiinkuljetus yli 15 kg:n paketeille alueille Helsinki, Vantaa, Espoo, Porvoo, Sipoo, Loviisa, Klaukkala, Pornainen, Kerava, Tuusula ja Kirkkonummi. Järvenpään ja Nurmijärven alueille kuljetetuista paketeista veloitamme 10 euroa / kuljetus.

- Enemmän joustoa lihapaketin sisällön suhteen, joka räätälöidään juuri kanta-asiakkaan perheelle.

- Herkku- ja Grillipaketit ovat varattuja ensisijaisesti kanta-asiakkaille.

- Ydinluita eläimille ja parhaisiin lihaliemiin omakustannushintaan.

- 10% alennus Bosgårdin kokkausjuhlien ja tilan järjestämien muiden erikoistilaisuuksien osallistumismaksuista, kun ilmoitetaan vähintään neljä aikuista osallistujaa.


Kanta-asiakkuuden ehdot

Kanta-asiakas sitoutuu ostamaan vähintään kaksi 15 kg lihalaatikkoa vuodessa räätälöidyin sisällöin. Laatikoiden on kuitenkin sisällettävä sekä paistia että jauhelihaa/keittolihaa/osso buccoa eläimestä saatavassa suhteessa. Kanta-asiakkuudesta voi erota milloin tahansa ilmoittamalla asiasta osoitteeseen aarne.schildt@bosgard.com. Kotiinkuljetus kuuluu lihapaketin hitaan vain jos vuotuinen ostettu lihamäärä toteutuu. Jos asiakas ei osta vähintään 30 kg lihaa Bosgårdista per kalenterivuosi perimme kotiinkuljetuksesta 2 euroa per toimitettu lihakilo / vuosi. 

Liity kanta-asiakkaaksi

Ehtojen hyväksyntä

Kyllä, hyväksyn ehdot ja haluan kanta-asiakkaaksi

Asiakastiedot


Osoite