1.6 alkaen olemme auki ma-la 11-20 ja su 11-18

7. Yksittäisateriat, viinit sekä yksityisopastus

Bosgårdin tilaravintola on auki a la carte yksittäisvarauksille ympäri vuoden keskiviikosta sunnuntaihin, juhannuksen jälkeen kesäloma-aikaan (n. 24.6 – 10.8) päivittäin. Tarkemmat aukioloajat, ks. https://bosgard.com/. Pöytävaraukset p. +358 40 680 8004 tai sähköpostilla  bosgard@bosgard.com. Tilalla on neljä ilmaista luontopolkua, yhteensä 6 km, jotka voi kiertää omatoimisesti ympäri vuoden.

Useimpia ryhmämatkatuotteitamme voi varata myös pienryhmille. Tarjoamme etukäteen tilattuina lisäksi erikoisaterioita sekä yksityisopastusta seuraavasti:

  • Kolmen ruokalajin luomulaidun-lounas, 39€/henkilö.

Sisältää alkupaloina valikoiman Bosgårdin luomuleikkeitä, sesongeittain myös esim. oman savustamomme kylmäsavulohta, pikkelsejä sekä mustaleipää; pääruoka Bosgårdin a la carte-listalta sekä päivän jälkiruoka ja kahvi/tee. Myös kasvisvaihtoehto ennakkoon tilanneille. Tarjoillaan ravintolan aukioloaikoina klo 11-18. Lapset alle 13v 2,50€/ikävuosi. Huom! -vain etukäteistilauksesta.

  • Ateriat isoille ryhmille (>12 henkeä)

Isot ruokailuryhmät illman muuta ohjelmaa: Ruokailuryhmien koko 20.5 – 15.9 enintään 160, muina aikoina enintään 80. Ruokailuvaihtoehdot 29€-69€ seisovasta pöydästä erikseen sovittavan menyyn mukaan. Alle 30 hengelle tarjoilu ravintolan aukioloaikoina; isommille ryhmille sopimuksen mukaan p. 0400 513410 tai bosgard@bosgard.com. Huom! -vain etukäteistilauksesta.

  • Viinimaistelua (min. 4 henkeä) 59€/henkilö

Maistamme 3 aperitiiviviiniä, 3 valkoviiniä, 3 punaviiniä sekä 3 jälkiruokaviiniä asiantuntijan opastukselle. Viinien kuvaukset ja taustat saa mukaan. Tarjoillaan vain 18v täyttäneille - osallistujien on voitava pyydettäessä todistaa ikänsä. Suosittelemme viinimaistelua tilattavaksi aterioinnin yhteyteen. Huom! -vain etukäteistilauksesta.

  • Yksityisopastusta 90€/tunti

Yksityisopastusta vain sinulle ja ryhmällesi. Tiiviisti tai väljästi, toiveittesi mukaan painotettuna: kartanon ja sen rakennusten historiaa, luomumaa- ja metsätalous, luontoelämyksiä, reippailua…kerrot vain toiveesi ja käytettävissä olevan ajan, niin lähdemme toiviokierroksellesi. Minimilaskutus 3 tuntia. Mahdollinen ruokailu ei kuulu hintaan. Huom! -vain etukäteistilauksesta.