Kesäkonsertit heinävintillä keskiviikkoisin. Lisätiedot täältä

Näin tilaat / toimitusehdot / maksutavat

 

 

 

Bosgårdin lihaa voit tilata verkkokaupastamme, lähettämällä sähköpostia tai puhelimitse. 

Tilattuasi tuotteen vahvistamme puhelimitse tai sähköpostitse paketin tarkan toimituspäivän. 

Voit valita kaikille verkkokauppamme tuotteille kotiinkuljetuksen tai noudon joko Bosgårdin kartanolta tai Kotitilan kaupasta Kalasatamassa(Vanha talvitie 8). Alla ovat toimitusehdot kaikille vaihtoehdoille, joihin pyydämme tutustumaan.

Tilausten nouto

Bosgårdin lihalaatikot noudetaan sopimuksen mukaan joko Bosgårdin kartanolta tai pääkaupunkiseudun noutopisteestä Kotitilan myymälästä (Vanha talvitie 8, Sörnäinen). Hakupäivä on pääsääntöisesti keskiviikko; noutopäivästä ilmoitetaan tilaajalle kuitenkin aina sähköpostilla tai tekstiviestillä. Paketin nouto Bosgårdista on myös mahdollista tilakaupan aukiolojen mukaan. 

Tärkeää: Lihapaketti tulee tuoreuden säilyttämiseksi noutaa viimeistään seuraavana päivänä asiakkaalle ilmoitetusta päivästä. Mikäli paketti on tämän jälkeen edelleen noutamatta, lihat pakastetaan ja luovutetaan tilaajalle pakasteena. Pakastettu lihalaatikko säilytetään viikon ilman lisäveloitusta; tämän jälkeen peritään säilytys- ja pakastusmaksua 5 eur/vuorokausi. Pakastettuja lihalaatikoita ei voida toimittaa kotiinkuljetuksina.

Kotiinkuljetus

Kotiinkuljetuksen voit tilata 5 kg ja sitä suuremmille paketeille. Paketit voidaan toimittaa kotiin miltei kaikkialle Suomeen. Syrjäseuduille kuljetettaessa toimituksesta sovitaan erikseen: ota tässä tapauksessa ennen tilauksen asettamista yhteyttä meihin.

Kotiinkuljetuksista pääkaupunkiseudulle vastaa Bosgård oy ja maakuntaan Matkahuolto.

Kanta-asiakkaan kotiinkuljetus

Kanta-asiakkaille tarjoamme edullisen kotiinkuljetuksen yli 15 kg:n paketeille alueille Helsinki, Vantaa, Espoo, Porvoo ja Sipoo Järvenpään ja Nurmijärven alueille kuljetetuista paketeista veloitamme 35 euroa / kuljetus. Liity kanta-asiakkaaksi täällä.

Pääkaupunkiseutu ja kehyskunnat

Kotilähetykset toimitetaan pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo. 12-15.  Lähetys toimitetaan aina perille: mikäli sovittu vastaanottaja ei ole tavattavissa, jätetään lähetys lähimpään mahdolliseen naapuriin ja asiakkaalle lähetetään asiasta tekstiviesti, jos hänen numeronsa on tiedossa. Vastaanotetusta lihalähetyksestä otetaan aina kirjallinen kuittaus sekä nimenselvennös. Tuore liha houkuttelee haittaeläimiä eikä lähetystä näin ollen voida jättää vartioimattomana asiakkaan ulko-ovelle tai kuistille.

Ehdot

Bosgårdin tuotteet veloitetaan tilaushetkellä voimassa olevan hinnaston mukaan. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron. Myös toimituskulut sisältävät arvonlisäveron asiakkaan osoitteeseen tai asiakkaan ilmoittamaan muuhun toimitusosoitteeseen toimitettuna. Bosgård pidättää oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja sekä toimitusehtoja, kuitenkin niin, että jo tehdyt tilaukset toimitetaan tilauksen tekohetkellä voimassa olleen hinnan ja ehtojen mukaisesti.

Maksutavat

Voit maksaa verkkokaupassamme verkkopankeilla, visa ja mastercard-korteilla sekä laskulla. Uuden laskutusasiakkaan luottotiedot tarkistetaan aina erikseen. Voit lukea lisää maksutavoista täältä.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta myydyt tuotteet ovat tuoreita elintarvikkeita eikä niillä ole peruutus-, palautus- tai vaihto-oikeutta.

Tilaamalla lihaa ja mahdollisen kotiinkuljetuksen hyväksyy asiakas yllä olevat ehdot. Lihalaatikko suljetaan pakkaamolla ja kaikkien vakuumipakkausten saumat tarkistetaan. Tästä huolimatta inhimillisiä erehdyksiä voi sattua: puuttuvista lihoista tai vaurioituneista pakkauksista tulee ilmoittaa vuorokauden kuluessa Bosgårdiin joko soittamalla tai osoitteeseen bosgard@bosgard.com.